Logo Groenehart Juf-01

Leerkracht

Leerkrachtbegeleiding

Los van de groepshartsessies (lees onder kopje schoolklas) begeleid ik ook leerkrachten die zelf het gevoel hebben belemmeringen te ervaren in hun werk, waar ze net de vinger niet op kunnen leggen. 

Je daarvan bewust zijn is al een hele grote stap. Vaak spelen hier overtuigingen, normen en waarden vanuit het eigen familiesysteem een rol. 

In een aantal een-op-eensessies ga ik samen met jou op zoek naar waar de wrijving zit. ‘Zonder wrijving, geen glans’ is een gevleugelde uitspraak. 

En zo is het. Wanneer je voelt dat er wrijving of chaos is, dan ben je op de goede weg naar
een nieuwe realiteit.

Studentenbegeleiding

Voor studenten, of deze nu pabo doen of een andere opleiding, geldt eigenlijk hetzelfde. Wanneer je meer inzicht krijgt in waar bepaalde dingen vandaan komen, kun je gaan leren om het anders te gaan doen. 

Voor studenten die met kinderen gaan werken, is het van groot belang dat ze hun eigen stukken waarin ze vastlopen onder de loep gaan nemen. Wanneer je als startende leerkracht namelijk beter je valkuilen kent, hoeft dit niet meer geprojecteerd te worden op de groep en dat scheelt een hele hoop gedoe voor de klas. 

Omdat ik het onderwijs een warm hart toedraag en het mijn missie is dat studenten (en leerkrachten) met plezier voor de klas staan en daarmee een nog groter positief voorbeeld zijn voor alle honderden leerlingen die ze zullen gaan zien, werk ik met een aangepast tarief, neem vrijblijvend contact op om dit af te stemmen.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op